Nakupovalna košarica je še prazna!

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner. Za vsa naročila do 16h, se bo trgovec potrudil, da bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi brez dodatnih stroškov, seveda je dostavljalcu dovoljeno, da vas pokliče na kontaktno številko, katero ste oddali ob prijavi na spletni strani. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.
Dobavni rok začne teči ob 16.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo “V obdelavi”. Dobavni rok je takoj iz zaloge, razen če artikla ni na zalogi, potem se bosta trgovec in naročnik dogovorila kdaj najhitreje lahko artikel pride na zalogo. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.
Dostava se izvaja preko naših pogodbenih partnerjev Pošta Slovenije.
Strošek dostave krije kupec in sicer v vrednosti 2.50€ (velja za kakršnokoli količino nakupa), kljub temu Pošta Slovenije prejemniku zaračuna provizijo po ceniku Pošte Slovenije ob prevzemu paketa.
Dostava se ponavadi vrši v dopoldanskem času. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo. Z obvestilom lahko paket prevzamete na lokalni poslovalnici Pošte Slovenije. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.


Naročenih izdelkov ni mogoče prevzeti osebno na našem sedežu.

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...